Kasteel van Groot-Bijgaarden

Kasteel van Groot-Bijgaarden, gelegen aan de rand van Brussel, zet zijn deuren open voor al uw recepties.

 

Kasteel van Groot-Bijgaarden beschikt over een gemakkelijk te bereiken parking. Wij hanteren uiterst competitieve prijzen en sturen u binnen de kortste keren een duidelijke en gedetailleerde offerte.

 

Aarzel niet om ons te contacteren of onze website te raadplegen voor meer informatie. Wij geven u graag informatie en advies.

Onze zalen

Of het nu om familiale evenementen (feesten, avondfeesten, huwelijksfeesten…) of bedrijfsevenementen (congressen, seminaries, banketten, diners, tentoonstellingen, voorstellingen van nieuwe producten…) gaat, ons ervaren team stelt alles in het werk om u tevreden te stellen en een uitzonderlijke dienstverlening te bieden. Onze zalen (Franse salon, Renaissance-salon, Grote Zaal, Orangerie) hebben een capaciteit van 20 tot 600 personen voor cocktailfeesten en tot 300 personen voor diners (in een en dezelfde zaal). Als het weer het toelaat, kan de receptie ook buiten doorgaan. Ook zijn tal van activiteiten mogelijk in ons 14 ha grote park, onze serres en tuinen.

Onze cateringservice

Als u dat wenst, kunnen wij ook voor een aangepast menu zorgen. Wij staan volledig tot uw dienst en stellen verschillende formules tot uw beschikking. Zo hebben wij voor bedrijven een formule met al het basismateriaal (stoelen, tafels, tafelkleden, bestek en glazen), audiovisueel materiaal (scherm, bureau, microfoon), een koffiepauze, maaltijd met 3 gangen (voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht), wijnen en softdrinks.